music

pt3 is over

Hallo hallo pt3 is over kahkahkah
Sebenarnyaa dah lama tak update dan tak bukak blog yang comel ni kahkah
.Hello malaysiaaa apa khabar semua ?
Haha
Bahagia kerana bebas dari segalaa yang kusut di kepala ni haa yang macam nak pecah *konon*.
So siapa yang umur 15 tahun like me tu good luck hahaha padahal dah lepas dah nak good luck apa an?Good luck jela haha .Semoga semua berjaya dalam PT3 okayy .Haih lepas pt3 ni kerja aku adalah bersukan .Aip aip jangan pandang sebelah mata je tau .Aku gini gini pun bersukan juga .4Example  ,
jogging and netball .Saja nak kuruskan badan sebenarnya dan nak tinggi haha .
Kadang kadang bila aku update wechat yang main netball or update gambar dekat instagram macam ada yang tak percaya je haha .Hello aku ni gemok sangat ke tak boleh bersukan?Maybe diorang jarang nampak aku bersukan sebab aku tak suka bersukan dekat skolah.
Tapi sekarang ni aku dah malas nak pikr psl kulit sunburn or blablabla .Siapa yang menerima aku seadanya tu memang ikhlas la an bukan tengok rupa cehh .
Sebenarnya malas nak update panjang panjang .So ,sampai sini jela kay guys .Lain kali ada masa aku update lagi .Tatatititututoto