music

Assalamualaikum
  Kau pernah tak rasa orang judge kau ?Mesti pernah kan?Kau rasa apa bila orang kata ''Pakai labuh'' .
Kadang kadang benda macam ni boleh buat aku mengalir air mata sebab tak mampu tahan .Sakit sangat nak lalui semua ni .Tapi tetap kena tempuhi dengan tenang .Tunjuk yang diri kau lebih kuat .Haha macam tak percaya aku update blog sambil nangis sekarang ni.Kau dah buat aku nngis dengan ayat kau haha k ,Aku taknak kata apa tapi tolong aku dh penat sumpah penat .:'( Aku tak tahu sampai bila semua orang tak suka dengan aku .K aku tak bole nak teruskan haha